Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in
Oppskrift


Du trenger

500 g kveitefilet

2 hakket hvitløk

1 ss hakket frisk ingefær

1 ts hakket chili

1 ts kumin

1 ts oregano

1 ts gurkemeie

1 ts koriander

½ ts kanel

2 ss olivenolje

Saft og skall av 1 sitron

4 lange tre-grillspydpinner

4 lefser

 

Coladressing;

1 beger lettrømme

Saft og skall fra 1/2 sitron

5 ss cola

1 ts chilisaus

1 ts oregano

½ ts kumin

Slik gjør du

Kutt kveiten i strimler på ca. 2 cm og mariner med krydderet som er listet opp. Ha på olje og sitron, og bland inn chili, ingefær og hvitløk. Tre den marinerte fisken på spydene og krydre med litt salt.

Stek spydene på grill i ovnen på 240 C i ca. 7-8 minutter, til de er gylne og sprø på toppen

Legg spydene i lefser med coladressing, ha gjerne på litt mais, løk og salat.

Rull de sammen og server umiddelbart.

Info