Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in
Oppskrift


Du trenger

Til 4 personer

 

4 små fisk (600 g filet)

1 bunt asparges

300 g smør

1 sitron

Evt. 4 g tørket trøffeltang

Slik gjør du

Rens fisken for innmat, kutt av hodet og klipp av finner. Gi et snitt på midten og et par snitt i den mest kjøttfulle biten på oversiden av fisken. Hiv fisken på grillen på den varme siden til den slipper grillristen (2-3 min på hver side). La fisken hvileden kalde siden og sett på lokk i 4-6 min.

Grill aspargesen 30 sekunder med “blomsten” på varm side. Snu deretter slik at blomsten blir liggende på kald side og grill videre i 30 sek til.

Kok opp smøret i en panne, og la det koke forsiktig på medium varme til det er gyllenbrunt og skummer. Trekk kjelen til side. Smaksett eventuelt med trøffeltang.

Legg opp fisken og ha rikelige med smør. Server med noen sitronbåter.