Scandic Ørnen

Scandic Ørnen er et stort konferansehotell med kapasitet til 450 gjester. Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og mange av byens kulturattraksjoner. Fra Roast restaurant og skybar i 13. etasje kan du nyte en fantastisk utsikt over Bergen.

På Roast serveres det beste fra sjø og land. Restauranten serverer utsøkte grillretter fra den kullfyrte Josper grillen, hjemmelagde pølser og fersk sjømat rett fra Nordsjøen. Roast jobber med de beste leverandørene for å servere deg de ferskeste råvarene for sesongen.

Flere av rettene på menyen er spesielt egnet for å dele med andre. Det gir deg muligheten til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Restauranten har også et nøye utvalgt vinkart, og i baren finner du et bredt utvalg av klassiske drinker og spennende signaturer.

Velkommen Ørnens “rede”. Dette er et av Bergens beste utsiktspunkt.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Lars Hillesgate 18, 5008 Bergen
Telefon: 553 750 00
E-post: ornen@scandichotels.com
Nettsted: www.scandichotels.com/ornen

HVOR FINNER DU OSS

Scandic Ørnen ligger i gangavstand til Bystasjonen og jernbanestansjonen i Bergen. Det er svært kort vei til Grieghallen og andre kulturattraksjoner. Hos Scandic Ørnen er du tett på det meste.

Se kart her: Scandic Ørnen