logo
Smak av kysten
logo
  • HJEM
  • OM OSS
    • SMAK AV KYSTEN
      • Årsrapport
    • MATARENA
  • MEDLEMMER
    • SPISESTEDER
    • PRODUSENTER
    • FISKEHANDLERE
  • AKTUELT
    • Nyheter
    • Presseoppslag
  • SESONGKALENDER
  • BLI MEDLEM
  • OPPSKRIFTER
Nyheter
30. november 2021 by Smak av kysten 0 Comments 2049 Views
0
Sjømat og sider under Norsk Siderfestival
07 november 2021
0
Hotel Finse 1222 – Tenker nytt etter 112 år i drift
24 januar 2022
30. november 2021 by Smak av kysten in Nyheter

I Smak av kysten innleder vi hver ny sesong med å sette fokus på tre nye arter. Til sesongkampanjen “Smak på vinteren” har vi jobbet sammen med den internasjonale stjernekokken Øyvind Næsheim som i dag arbeider ved Deja Vu i Stavanger. Næsheim har laget en nydelig, moderne, men enkel nyttårsmeny med østers, sjøkreps og torsk. Menyen er spekket med asiatiske smaker som gir deg fyrverkeri i munnen.

Oppskriftene finner du her, og i neste utgave av matmagasinet Mat fra Norge som utgis i midten av desember. Hos fiskehandlerne i Smak av kysten kan du få utdelt oppskriftene, eller scanne en QR-kode slik at du får oppskriftene direkte til din mobil. De blir også delt som videoer og digitale oppskrifter i sosiale medier.

Bon appetit!

 


 

0
Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in

søk

Siste nyheter

Satser i Nord
Satser i Nord
25. mai 2022
Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire!
Da er vi i full gang med årets nysatsing, Sjømatspire!
9. april 2022
Velkommen til Agder Østersfest 24.-26. mars
Velkommen til Agder Østersfest 24.-26. mars
22. mars 2022
Dragsvik Fjordhotell – På jakt etter den beste sjømaten fra Sognefjorden
Dragsvik Fjordhotell – På jakt etter den beste sjømaten fra Sognefjorden
23. februar 2022

Arkiv

Samarbeidspartnere:

Supportere:

© Smak av Kysten - Ekte sjømatopplevelser
Smak av kysten
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok