Naustet spiseri - Rica Hotel Maritim

Det handler om sterke tradisjoner, sterk stolthet og sterk kvalitetsgaranti når vi velger lokalmat, lokale produsenter og lokale leverandører. Noen få eksempler fra oss: Salma-laks fra Bømlo og Spekemat fra Åkrafjorden.

Noen ganger tenderer det fullkomne måltid helt opp mot livets absolutte høydepunkter. Alt sammen har å gjøre med tid, sted og sinnstemning. Pluss varme og god forstand hos vertskapet. Det er nettopp derfor vi på dette området alltid er på tå hev.

Hotell som vil opp og frem her i verden velger sitt kjøkkenmannskap fra øverste hylle. Vi, for vår del, dekker våre bord over hele linjen – fra de mest lokal-rustikke omgivelser til det avansert urbane, inkludert en gourmet-restaurant i den absolutte toppklasse. Innertiere hos oss er fornøyde gjester. Ikke mer – og aldedes ikke mindre.

Vi har restauranter og lokaler som passer for enhver anledning som f.eks.: Dåp, bryllup, banketter eller selskaper. Her tilpasses den proffe serveringen til anledningen slik at det blir en minneverdig opplevelse.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Åsbygaten 3, 5528 Haugesund
Telefon: 52 86 30 00
E-post: post@hotelmaritim.no
Nettsted: hotelmaritim.no

HVOR FINNER DU OSS

Scandic Maritim er et utmerket kurs/konferanse- og forretningshotell idyllisk beliggende ved Smedasundet i Haugesund.

Du finner oss på kart her