Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant – beliggende over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet, utvilsomt en attraksjon i seg selv.

Fløyen har vært et yndet utfartssted for bergensere og tilreisende i uminnelige tider. Bygget ble innviet den 13.juli 1925 og Bergen hadde fått sitt landemerke på toppen av byens mest besøkte fjell. Praktbygget var tegnet ned til minste detalj med ornamenter og interiør av Einar Oscar Schau.

Restauranten er nå pietetsfullt restaurert, med respekt for arkitektens tankegang, men utstyrt med våre dagers bekvemmeligheter.

Kapasitet: Selskap fra 10-450 personer. Kurs/ konferansefasiliteter: 10–80 personer

Passer for alle typer anledninger: lunsj, middag, dagmøter og konferanser, bryllup, mottakelser, vennelag og julebord. Selskapsavdeling, kafeteria og restaurant.

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Fløifjellet 2, 5014 Bergen
Telefon: 55 33 69 99
E-post: booking@bellevue.no
Nettsted: www.bellevue.no

HVOR FINNER DU OSS

Beliggenhet Ved Fløibanens øvre stasjon – 320 meter over havet – finner du Fløien Folkerestaurant høyt hevet over hverdagslivets mas og byens støy.

Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen et helt spesielt minne…

Se kart her: Fløien Folkerestaurant